Rosich i Soler - rosichisoler.com

.

Calella TV


Calendari de la programació anual


Proposta maig 2013. Calella TV


Caratula tarifes


Rądio Calella Televisió, SL; és una empresa municipal de comunicació, creada al 2003.
Rądio Calella Televisió es defineix com una empresa de servei pśblic que busca el que més interessa a la ciutadania amb unes programacions que es caracteritzen per la proximitat i participació.
Qui som, llegir més

Modalitats de contractació de publicitat a Calella TV
Calella TV ofereix diferents sistemes de publicitat. Els programes queden penjats a la xarxa d’Internet mantenint el format complet d’emissió, amb els anuncis i patrocinis inserits en la primera emissió. Es tracta d’una publicitat molt efectiva per a mantenir viva la marca de l 'anunciant.

Els Blocs Publicitaris són el temps dedicat a la publicitat dintre dels diferents programes, tan patrocinats com no. L’anunciant pot contractar la quantitat d’espots a inserir que consideri oportś, podent-se combinar la quantitat d’insercions contractades en diferents dies i programes.
Tarifes de preus

Carta de presentació de Josep M Rosich com a nou agent de publicitat de RCTV
Benvolguts, M'adreēo a vostčs com a nou comercial del Departament de publicitat de Rądio Calella Televisió.
La meva trajectņria professional en el món dels mitjans de comunicació es va iniciar, precisament, en aquesta emissora local.[...]Actualment, des de finals de 2012 torno a estar, i amb molta il·lusió, a Rądio Calella, tot i que segueixo vinculat a GUM FM com a coordinador de la revista comarcal de l’Alt Maresme GuiaŁtil Gum i com a suport puntual al departament de publicitat de l'emissora al Garraf-Penedčs i al Pirineu.
llegir més