Rosich i Soler - rosichisoler.com

.

Programaciˇ especial de RÓdio Calella TV

CALELLA CIUTAT GEGANTERA 2013

Carta de presentaciˇ de l'oferta especial.

Poques vegades les poblacions com la nostra poden convertir-se en protagonistes dĺun esdeveniment hist˛ric amb ress˛ nacional.

Per uns dies, Catalunya i sobretot la gent que viu amb emociˇ les tradicions del nostre paÝs, tindrÓ la mirada posada en Calella.

Uns dies en quŔ la nostra ciutat viurÓ moments plens de color, de tradiciˇ, d'espectacle, de cultura i d'emocions i sentiments patri˛tics.

Alguns ho podran veure i viure in situ, a cada punt de Calella on es concentri alguna de les activitats programades. Dĺaltres, potser per raons de feina o personals, sĺho perdran tot, o alguna cosa. Per˛ sigui com sigui, el fet que Calella esdevingui Ciutat Gegantera, sens dubte ens emociona a tots.

RÓdio Calella i RÓdio Calella Televisiˇ donarÓ cobriment informatiu a aquest esdeveniment hist˛ric com a mitjans de comunicaciˇ oficials. I ho faran tant donant cobertura en directe com amb programaciˇ a la carta, a travÚs dels webs de cada mitjÓ.

Des del Departament de Publicitat de RÓdio Calella Televisiˇ us proposem una oferta publicitÓria a un preu de promociˇ especial perquŔ tots els sectors comercials de la nostra ciutat tinguin presŔncia de marca dins de la programaciˇ dĺaquest esdeveniment hist˛ric, ˙nic i irrepetible.

La publicitat inserida en aquests continguts de la programaciˇ en directe es mantindrÓ una vegada els espais i programes es pugin a la xarxa dĺInternet. Aix˛ donarÓ la oportunitat a la resta del paÝs i a nosaltres mateixos a visionar, sempre que es vulgui, aquestes imatges relacionades amb un esdeveniment tradicional, cultural i hist˛ric del qual Calella en serÓ la protagonista.

A banda de l'impacte publicitari que cada anunci pugui tenir, aquestes insercions en forma de bÓner es converteixen en testimoni de l'interŔs dels diferents sectors comercials de la ciutat de mantenir les tradicions, tot colĚlaborant en la seva promociˇ i difusiˇ a travÚs dels mitjans locals i de les seves xarxes socials.

Si esteu interessats en quŔ la vostra marca comercial o establiment tingui presŔncia en la programaciˇ oficial dĺaquest esdeveniment ˙nic, podeu trucar-nos als telŔfons 93 766 03 33 o al 620 512 553 i us ampliarem la informaciˇ que us calgui.

Cordialment
Josep M Rosich
Departament de Publicitat
RÓdio Calella TV

Des d'aquest apartat vull donar les grÓcies als anunciants que han donat suport als mitjans de comunicaciˇ audiovisuals locals patrocinant la retransmissiˇ en directe d'aquest esdeveniment hist˛ric per Calella.

Podeu veure els bÓners sobreimpressionats a peu de pantalla a les imatges que acompanyen aquest escrit.

Podeu veure programaciˇ especial de Calella Ciutat Gegantera visitant el web de Calella TV i fent clic al logotip.

Programaciˇ i preus de publicitat


Mostra d'alguns bÓnners inserits


Mostra d'alguns bÓnners inserits