Rosich i Soler - rosichisoler.com

.

INTERNET - ÀREA EN CONSTRUCCIÓ


Una mica d'informació

Trajectòria professional

Com a complement a aquesta presentació de l'apartat professional faig una mica de referència als mitjans de comunicació, empreses del sector de les arts gràfiques i productores audiovisuals amb les quals he tingut relació professional, o bé formant part dels departaments de publicitat o com a agent extern i, en ocasions, també com a creatiu publicitari i locutor. Al ser un repàs de més de 30 anys, hi trobareu noms mítics. El llistat no segueix cap ordre concret, ni per importància ni cronològic. Els noms estan escrits segons apareixen mentre faig memòria. El llistat comença amb la ràdio i la televisió de Calella, no perquè és on estic actualment, sinó precisament perquè són els dos primers mitjans en què iniciava, fa més de 30 anys, aquesta aventura de dedicar-me al món de la comunicació.

-Ràdio Calella.
-Calella Televisió. Calella
-Punt Diari. Girona
-Radio Mediterranea. Blanes
-Radio Sintonia. Pineda de Mar
-Ràdio Pineda. Pineda de Mar
-Ràdio 7 Vallès. Granollers
-Pineda TV. Pineda de Mar
-Agencia de Publicitat 3B. Barcelona
-Revista mensual Estela
-Va de Cultura.
-Ràdio Activitat. Santa Coloma de Farnés
-Ràdio Marina. Blanes
-TV Mar. Canal 28. Blanes
-Catbroadcast Publicitat. Vielha
-Ràdio Ona Aranesa/Ona Ribagorça
-Ràdio Gum FM. Pirineu
-Ràdio Gum fm. Maresme
-Ràdio Gum fm. Garraf-Penedés
-A.O. Activitats organitzatives. Barcelona
-Agencia de Publicitat Rosich & Soler Publicitat. Calella
-Revista local El Matiner. Calella
-GuiaÚtil Gum. Alt Maresme
-Publicació mensualt Et Quinze. Val d'Aran
-Aué. Complement setmanal en aranés del diari Avui. Vielha.
-Guia Gum. Guia d'hivern per esquiadors. Val d'Aran
-Gum Immobiliaria. Ribagorça/Val d'Aran
-Ossi Produccions Audiovisuals. Mallorca

Polivalència professional amb preparació constant

Com que sóc professional autònom, i evitant conflicte d'interessos, sempre podia representar o treballar per un o diversos d'aquests mitjans. De vegades, el tracte només era per la posada en marxa d'un projecte, en d'altres per reforçar el departament de publicitat o comercial i, en alguns casos, els que menys, de manera exclusiva per un de sol, com va ser el cas de Ràdio Marina. I, anys més endavant, amb GUM FM. En el món de la comunicació publicitària he fet de comercial, de creatiu de falques de ràdio, de creatiu d'espots de televisió, de dissenyador gràfic per publicitat a premsa, publicitat i treballs d'imatge corporativa per a suports d'impremta. He dissenyat aparadors d'establiments, rètols, pancartes publicitàries, bosses comercials, he fet disseny i he redactat continguts per a pàgines web. He fet programes de ràdio, he posat veu a reportatges de vídeo i a infinitat de falques radiofòniques, he editat una revista local i n'he coordinat dues de comarcals. He creat concursos per a establiments i mitjans de comunicació i he fet de presentador a les festa-sopar d'associacions de comerciants. He creat frases d'impacte i eslògans per a empreses, per a tot tipus d'establiments i fins i tot per a poblacions en campanyes puntuals. He fet publicitat. I l'he fet en l'àmbit més complicat, en el local i comarcal, per a la quantitat de negocis que ofereixen el mateix en una zona relativament petita d'un territori. El repte tan apassionant com complicat que és la publicitat local/comarcal ha estat reconegut sempre pels publicitaris de més prestigi d'aquest país.

Josep M Rosich - Publicitari

En aquest apartat trobareu informació sobre les activitats professionals relacionades amb el sector de la comunicació que estic desenvolupant actualment. Es tracta de projectes i treballs realitzats personalment o per empreses col·laboradores i també representades per mi.


He volgut dissenyar aquest espai dedicat als mitjans de comunicació i a d'altres tipus d'empreses amb les quals col·laboro en diferents tasques, sempre relacionades amb la publicitat i la comunicació, mantenint els logotips i els colors corporatius de cadascuna d'elles, tot fent aparèixer, en cada apartat, un element comú. Es tracta d'un cub. El famós dau que porten els micròfons de ràdios, agències de notícies, televisions i productores audiovisulas per promocionar-se a través dels mitjans que mostren imatges, com són les televisions, la premsa gràfica i Internet. És el meu modest homenatge a aquest element senzill però, al mateix temps, d'un fort impacte publicitari. Curiosament, no tothom pot anunciar-se en un dau d'aquests. De moment.