Cultura
dijous, 11 de setembre, 2014 per Josep M. Rosich - 755 lectures

En aquesta ocasió he tingut la oportunitat, com agent de publicitat, de contractar els anuncis que figuren a la revista-programa de la Festa Major de Calella.

Llegir més...
Pintura artística
diumenge, 01 de desembre, 2013 per Josep M. Rosich - 844 lectures

Terrassa. Concurs de Pintura al Novembre. 2013 Tema lliure

Llegir més...
Pintura Artística
dimecres, 06 de novembre, 2013 per Josep M. Rosich - 723 lectures

Els germans Rosich Iriarte, Rosa Maria i Josep, es presenten per primera vegada en aquest concurs de Terrassa que, organitzat per la Secció de Pintura de la Societat Coral Joventut Terrassenca, aquest any arriba a la seva cinquena edició.

El concurs en aquesta edició de tema lliure és una iniciativa del pintor Josep M Permanyer.

Llegir més...
Comunicats
dimarts, 07 de maig, 2013 per Josep M. Rosich - 1043 lectures

Escrit que he realitzat com a presentació de l'oferta de publicitat de Ràdio Calella TV en motiu de la programació especial de Calella Ciutat Gegantera 2013. Escrit que parcialment o complet ja circula per les xarxes socials sense que enlloc hi figuri la font, com s'acostuma a fer amb les imatges. I ja que sembla que agrada, o si més no que a facilitat la feina a tanta gent, permeteu que, com a mínim, em promocioni jo mateix. Per cert, també podeu veure la part més emotiva, la del principi, al web de l'ACC, Associació de Comerciants de Calella. Ho he vist per casualitat.

Presentació Oferta Ràdio Calella TV

Poques vegades les poblacions com la nostra poden convertir-se en protagonistes d’un esdeveniment històric amb ressó nacional.

Per uns dies Catalunya i sobretot la gent que viu amb emoció les tradicions del nostre país tindrà la mirada posada en Calella.
Uns dies en que la nostra ciutat viura moments plens de color, tradició, espectacle, cultura i emocions i sentiments patriotics.

Llegir més...
Exposicions
diumenge, 09 de desembre, 2012 per Josep M. Rosich - 1148 lectures

Dimecres 20 d’octubre de 2010
La pintura de Rosich

Fins al 30 d'octubre es pot veure a la sala d'exposicions del Grup Pa Vi i Moltó una mostra de pintura original del calellenc Josep Maria Rosich. Hi ha paisatges de Calella, el Maresme i altres punts de Catalunya copsats amb una mirada de colors vius. Els quadres estan a la venda i poden costar entre 100 i 450 euros.

Llegir més...
Comentari
divendres, 21 d?agost, 2009 per Josep M. Rosich - 1688 lectures - 1 comentaris

Actualment ja estem tant acostumats a treballar amb ordinador i a fer diferents gestions via internet, que no ens adonem del immens valor afegit que ens proporcionen els diferents sistemes de treball a través de la xarxa.

Llegir més...
Pintura Artística
dimecres, 29 de juliol, 2009 per Josep M. Rosich - 2236 lectures - 2 comentaris

Josep M Rosich va guanyar el segon premi local del concurs de pintura ràpida cel·lebrat el diumenge 21 de juny de 2009.

Llegir més...
Opinió
divendres, 10 de juliol, 2009 per Josep M. Rosich - 1996 lectures - 1 comentaris

Sembla que molts maresmencs es quedaran sense veure el Tour per manca d'informació. Llevat de Barcelona no s'ha vist per enlloc cap mena de cartell informatiu. Només n'hi ha un a la rotonda de Poblenou indicant el tancament de la nacional II durant unes hores pel pas del Tour.

Llegir més...
Opinió
dimecres, 14 de gener, 2009 per Josep M. Rosich - 1344 lectures

Desprès d'uns quants anys esperant un projecte, a nivell local titànic, sembla a ser que per fi començaran les obres de cobriment de la Riera Capaspre de Calella.

No vull entrar en si això serà positiu o negatiu per el futur de la població. Se suposa que tot allò que fan els ajuntaments, tots, sempre ha de ser en benefici del poble i dels seus veïns, encara que allò que es faci no sempre pugui agradar a tothom.

Llegir més...
Experiències
dimarts, 18 de novembre, 2008 per Josep M. Rosich - 1135 lectures

Sempre cal aprendre a fer coses noves tinguem l'edat que tinguem. I no es fàcil, la veritat.

Quan el temps per a poder complir amb les tasques diàries obligatòries és massa llarc, poques possibilitats ens queden per a dedicar-nos al aprenentatge del que sigui. Encara que ens faci il·lusió, o ho necessitem per a perfeccionar o augmentar la nostra professionalitat.

El temps sempre juga en contra nostre. Encara que no ho sembli, o que ens permetem el luxe de dir allò de: el més important és saber-se organitzar. I una merda!!

Llegir més...
Comentari
divendres, 05 de setembre, 2008 per Josep M. Rosich - 1637 lectures

Aquest setembre a Calella es cel·lebrarà el primer Memorial Eulogio Martinez.
El jugador de futbol d'origen paraguaià que va destacar jugant amb el F.C. Barcelona i que, en retirar-se del futbol professional, es va establir amb la seva família a Calella.

Llegir més...
Entreteniment
dissabte, 30 d?agost, 2008 per Josep M. Rosich - 1099 lectures - 1 comentaris

Estic preparant en l'apartat Àrea Particular d'aquesta web una galeria d'imatges on es podran veure postals molt antigues i de diferents estils. Postals que no formen part de cap col·lecció. Es tracta senzillament de postals que per una raó o altre han passat per les mans dels meus avantpassats, i aquests amb cura les han conservat durant anys i d'aquesta manera han passant d'una generació a l'altra en molt bones condicions.

Moltes de les postals que es podran veure son de principis del segle XX però és que fins i tot n'hi ha alguna de finals del XIX

Llegir més...
Ficció
dimecres, 28 de març, 2007 per Josep M. Rosich - 1280 lectures - 2 comentaris

Aquesta és una petita part de la petita historia d'un petit empresari que volia ser gran.

Llegir més...
Opinió
dimecres, 28 de març, 2007 per Josep M. Rosich - 1272 lectures

Cada dia hi ha més gent que es dedica a mostrar, a través de la xarxa internet, les habilitats de les que son capaços de fer. Això és bo, encara que de vegades, el que mostren, no ho sigui o sigui fins i tot nociu.

Llegir més...
Personal
dimecres, 28 de març, 2007 per Josep M. Rosich - 1544 lectures

Durant la meva tragectoria professional he tingut la oportunitat de treballar per a clients que m'han permes expresar creativitat a través de diferents elements de comunicació. (flaixbag fotografic de diferents situacions professionals)

Llegir més...