Calella, Ciutat Gegantera 2013
Comunicats
dimarts, 07 de maig, 2013 per Josep M. Rosich - 1133 lectures

Escrit que he realitzat com a presentació de l'oferta de publicitat de Ràdio Calella TV en motiu de la programació especial de Calella Ciutat Gegantera 2013. Escrit que parcialment o complet ja circula per les xarxes socials sense que enlloc hi figuri la font, com s'acostuma a fer amb les imatges. I ja que sembla que agrada, o si més no que a facilitat la feina a tanta gent, permeteu que, com a mínim, em promocioni jo mateix. Per cert, també podeu veure la part més emotiva, la del principi, al web de l'ACC, Associació de Comerciants de Calella. Ho he vist per casualitat.

Presentació Oferta Ràdio Calella TV

Poques vegades les poblacions com la nostra poden convertir-se en protagonistes d’un esdeveniment històric amb ressó nacional.

Per uns dies Catalunya i sobretot la gent que viu amb emoció les tradicions del nostre país tindrà la mirada posada en Calella.
Uns dies en que la nostra ciutat viura moments plens de color, tradició, espectacle, cultura i emocions i sentiments patriotics.

Uns dies en que la nostra ciutat viura moments plens de color, tradició, espectacle, cultura i emocions i sentiments patriotics.

Alguns ho podrán veure-ho i viure-ho in situ, a cada punt de Calella on s’hi concentri alguna de les activitats programades. D’altres, potser per raons de feina o personals, s’ho perderan tot, o alguna cosa.
Però sigui com sigui, el fet que Calella esdevingui Ciutat Gegantera, sens dubte ens emociona a tots.

Ràdio Calella Televisió donarà cobriment informatiu a aquest esdeveniment històric com a mitjans de comunicació oficials. I ho faran tan donant cobertura en directe, com amb programació a la carta, a través dels webs de cada mitjà.

Des del Departament de Publicitat de Ràdio Calella Televisió us proposem una oferta publicitària a un preu de promoció especial, perquè tots els sectors comercials de la nostra ciutat tinguin presencia de marca dintre de la programació d’aquest esdeveniment històric, únic i irrepetible.

La publicitat inserida en aquests continguts de la programació en directe es mantindrà una vegada els espais i programes es pugin a la xarxa d’internet. El que donarà la oportunitat a la resta del país i a nosaltres mateixos a visionar, sempre que es vulgui, aquestes imatges relacionades amb un esdeveniment tradicional, cultural i històric del qual Calella en serà protagonista.

A part del impacte publicitari que cada anunci pugui tenir, aquestes insercions en forma de banner es converteixen en testimoni del interés dels diferents sectors comercials de la ciutat, en mantenir les tradicions, tot col•laborant en la seva promoció i difussió a través dels mitjans locals i de les xarxes socials d’aquests.

Si esteu interessats en que la vostra marca comercial o establiment tingui presencia en la programació oficial d’aquest esdeveniment únic, podeu trucar-nos als telèfons 93 766 03 33 o al 620 512 553 i us ampliarem la información que us calgui.

Cordialment
Departament de Publicitat
Ràdio Calella TV