Sempre cal aprendre a fer coses noves
Experiències
dimarts, 18 de novembre, 2008 per Josep M. Rosich - 1209 lectures

Sempre cal aprendre a fer coses noves tinguem l'edat que tinguem. I no es fàcil, la veritat.

Quan el temps per a poder complir amb les tasques diàries obligatòries és massa llarc, poques possibilitats ens queden per a dedicar-nos al aprenentatge del que sigui. Encara que ens faci il·lusió, o ho necessitem per a perfeccionar o augmentar la nostra professionalitat.

El temps sempre juga en contra nostre. Encara que no ho sembli, o que ens permetem el luxe de dir allò de: el més important és saber-se organitzar. I una merda!!

Quan a part de les obligacions professionals en tens d'altres que el destí a posat al teu camí sense consultar la teva agenda, ja em diràs com t'organitzes.

I així vols dedicar temps a aprendre coses noves? innocent. Prou feina tindràs en mantenir els coneixements adquirits i no perdre "pistonada" en el camí.

El dia té 24 hores, i si ets dels que volen dedicar encara que sigui una estoneta a la família, complir amb l´horari professional que en segons quines feines mai son 8 hores a vegades per culpa dels desplaçaments, complir amb aquelles obligacions que el destí t'ha imposat, i perquè és necessari descansar, per poc que sigui, caldrà que aprenguis a descartar alguna de les coses que et fan il·lusió. Has d'aprendre a conformar-te amb el que saps, en definitiva a conformar-te amb el que ets; un pringat.

Perquè només els que no son uns pringats poden respectar la seva agenda professional i de il·lusions... perquè poden delegar. I dedicar-se a organitzar-se.

Ara vés i pregunta amb aquests que estaran en contra del que dic, què han decidit per ells mateixos posar-se a l'agenda del que fan o volen fer, i quantes obligacions inesperades els a imposat el destí en aquest curt camí que de vegades volem creure que no té final.

En castellà diuen: Querer es poder. Jo afegeixo; Querer es poder decir, ahunque quiero, con esto no puedo.

Perdoneu les faltes. He hagut de dedicar massa temps als números.

NOTA: no us penseu que he dedicat aquest temps a queixar-me en comptes d'aprofitar-lo, he hagut de preparar una feina i aquesta redacció, que podia ser allò de xcdbndsgdcxccvjhssjcjvcskjcvccvccv, per omplir, m'ha permés fer les proves pertinents.