Imposicions musicals

dijous, 30 d?octubre, 2008 per Montse Rosich - 1217 lectures

Ja fa temps que a la televisió s'anuncien aquests "escurabutxaques", per dir-ne d'alguna manera, de l'estil de "quieres esta melodia en tu mobil? manda el que sigui al número tal". Fa tan que ho veiem a diari que ja s'ha convertit en una cosa normal, i ja no ens crida gens l'atenció.
El problema ve amb el fet que, enviant un missatge d'aquests, pots fer que la persona que et truca escolti la cançó que tu tries, en comptes del típic tuuuut tuuuut. En teoria és per què no t'avorreixis mentre esperes...que considerats!! i això que hi ha crisi!!!

Doncs bé, mai hi havia posat més atenció de l'estrictament necessària, més que res perquè mai se m'ha passat pel cap fer-ho servir al meu mòbil. Però a la feina porto bastants dies trucant a un munt de telèfons mòbils, si no en truco a cinquanta no en truco a cap...i la sorpresa és quan, d'aquests cinquanta números, 10 tenen la famosa promoció de la musiqueta que t'estalvia el monòton so de trucada. Per cert, obro parèntesi: per què totes les músiques són de l'estil "españolada de los 40 principales"?? tanco parèntesis.
De tan sentir la cançoneta se'm va passar pel cap que el/la propietari/a (siguem políticament correctes) no l'està escoltant, quan l'ha triat perquè li agrada!!! però no la sent mai perquè no es truca mai!!! que els únics que pringuem som els pobres que truquem (ei, i que ens gastem els diners!!). I qui diu que no odiem la cançó que estem sentint imposadament, només perquè a una persona capritxosa (i dictadora) ha decidit que hem d'escoltar aquella cançó??
Jo puc assegurat que no m'ha agradat CAP de les musiquetes que he sentit aquests dies a la feina, que com he dit no han estat poques.
Creieu-me, arriba un moment que, quan ja portes massa estona esperant que contestin al mòbil i surt el famós tiruri tiruri sona a música celestial.

En fi, us he de deixar, que em truquen al mòbil!! Sóc sossa, ho reconec, encara tinc el tipic tuuuut tuuuut al meu mòbil, i serà millor que no faci esperar massa al que m'espera a l'altra banda del telèfon, no fos cas que se m'adormís de l'avorriment.