Memorial Eulogio Martinez a Calella
Comentari
divendres, 05 de setembre, 2008 per Josep M. Rosich - 1736 lectures

Aquest setembre a Calella es cel·lebrarà el primer Memorial Eulogio Martinez.
El jugador de futbol d'origen paraguaià que va destacar jugant amb el F.C. Barcelona i que, en retirar-se del futbol professional, es va establir amb la seva família a Calella.

Ara, a iniciativa de julio Cesar (Yoyi) un dels seus fills, se celebrarà el primer Memorial Eulogio Martinez.

D'Eulogio Martinez i d'aquest esdeveniment que tindrà lloc a Calella aquest setembre, en trobarem comentaris i informació molt professional a altres espais web i a diferents mitjans de comunicació. N'estic segur. Al cap i a la fi es tracte d'un dels grans històrics del Barça.

Jo el que vull fer en el meu blog és parlar una mica dels records que em venen al cap quan escolto o llegeixo algun comentari relacionat amb el nom d'Eulogio Martinez.

Sí, també el recordo com a jugador del Barça, però per a ver vist algun espai per televisió o per allò que el meu pare ens explicava al meu germà i a mi quan érem petits i varem tenir la sort de conèixer l' Eulogio Martinez al fer-nos, sense saber-ho, amics dels seus fills. Jo tenia només tres anys quan l'Eulogio marcava el primer gol al Camp Nou, el meu germà, en Siscu, naixia aquell mateix any. Ara, passats els anys, en Siscu ens ha deixat al mateix any en que per primera vegada es fa un memorial a l'Eulogio.

Moments, dates i esdeveniments per recordar sempre. I que, "casualment" poden anar lligats de tal manera que, encara que entre ells no tinguin res a veure, el record d'un sempre reforçarà el record de l'altre. Encara que, malauradament, alguns d'aquests esdeveniments son per recordar amb pena i tristor, mentre d'altres son motiu d'alegria.

Continuarà. Avui no soc capaç de seguir. La pèrdua del meu germà Siscu, és massa recent.