Galeria de postals de tots els temps
Entreteniment
dissabte, 30 d?agost, 2008 per Josep M. Rosich - 1178 lectures

Estic preparant en l'apartat Àrea Particular d'aquesta web una galeria d'imatges on es podran veure postals molt antigues i de diferents estils. Postals que no formen part de cap col·lecció. Es tracta senzillament de postals que per una raó o altre han passat per les mans dels meus avantpassats, i aquests amb cura les han conservat durant anys i d'aquesta manera han passant d'una generació a l'altra en molt bones condicions.

Moltes de les postals que es podran veure son de principis del segle XX però és que fins i tot n'hi ha alguna de finals del XIX

Aquesta mostra es possible gràcies a la cura que el meu pare va tenir durant tota la seva vida a guardar aquelles postals que per un motiu o altra van enviar-li o regalar-li, així com també aquelles que de mans del meu avi van passar a ell. També hi ha aquelles que la seva germana, la meva tieta Rosa, de la mateixa manera que ell, va mantenir guardades en bon estat.

Val a dir que ni un ni l'altra eren col·leccionistes de postals, ni molt menys, el que encara dona més merit al fet de guardar-les, ja que això ha representat, tal com jo ho veig, una mostra de respecte per a tots els remitents.

També hi ha postals cedides per altres familiars, i que encara que sigui en quantitats inferiors, es just també reconèixer el seu mèrit en conservar-les en bon estat.

Potser algú pensarà que guardar postals no té tant mèrit com pugui semblar, hi estic d'acord. Al cap i a la fi tothom, en més o menys mesura, hem rebut postals i de ben segur que les conservem amb "carinyo" i en bones condicions. El que passa, i és això el que fa aquesta mostra tant especial, és que aquí, amb el pas dels anys, s'han acumulat postals de diferents èpoques i procedents de diferents persones però de la mateixa família.

Serveixi aquesta mostra de senzill però d'emotiu homenatge a tots ells.

dilluns, 01 de setembre, 2008 per Anna Rosich
Molt bona idea això de les postals! tinc ganes de veure-les