Experiències professionals
Personal
dimecres, 28 de març, 2007 per Josep M. Rosich - 1642 lectures

Durant la meva tragectoria professional he tingut la oportunitat de treballar per a clients que m'han permes expresar creativitat a través de diferents elements de comunicació. (flaixbag fotografic de diferents situacions professionals)

(Entra fons musical, algun tema de Crocket podria ser addient - comprovar-ho) De vegades només calia comunicar alguna cosa sense estridencies.
En altres ocasions les necessitats del meu client de destacar en el mercat per davant de la seva competència obligava a cercar solucions comunicatives amb impacte i amb suficient originalitat com per a convertir aquell missatge en un anunci que destacava, convencía i, finalment, venía.

Algun treball només necessitava de la capacitat de crear un slogan o un logo etc., coses que no per ser menys laborioses, son menys valorades o importants. ( franja sobreimpressionada a peu de pantalla mostra algun d'aquests treballs)

Vull recordar que tots aquests treballs enmarcats en l'apartat de disseny també son aplicables, i molt bé, a internet.

Es curios perquè durant els anys anem adquirint experiènia professional en diferents camps i sectors, i encara que tots estiguin relacionats amb la comunicació sembla dificil que un sistema pugui, de manera coherent, compartir espai amb un altra. I així cada feina te una finalitat i un destí d'hubicació...fins que neix interent. (entra música de pompa, mix amb so electrònic)

TV, Cinema, ràdio, audiovisuals, fotografia, llistats informatius, dibuixos estàtics i animats, grafisme, etc. Totes les possiblilitats de mostrar alguna cosa juntes en un mateix espai i a qualsevol part del món. I no parlo de juntes a la xarxa, sinó de juntes en el teu propi espai web...entens el que vull dir?

En definitiva, aquí sense entrar en comentar els treballs un per un, podreu fer-vos una idea d'allò que professionalment oferim i en quin tipus de feines podem aportar solucions. (aqui podriem acabar amb la part final de la banda sonora de la sèrie deTV Star Trek)