Rosich i Soler - rosichisoler.com

.

Exposició 1714

Galeria Cultural del Grup Pa, Vi i Moltó. Calella. Juliol 2014Exposició setembre 2013. Galeria Cultural del Grup Pa, Vi i Moltó

Títol: Obra en procés final

Com es pot veure el quadre no està acabat del tot. És una metàfora de la situació actual del país. Dies després de l'11 de setembre i una vegada feta realitat la Via Catalana, vaig pensar en pintar aquesta obra amb l'intenció de deixar-le per acabar.
Es pot veure perfectament la torreta de la banda muntanya que només està perfilada. Aquest quadre pintat en acrílic també va ser exposat a la galeria cultural del Grup Pa, Vi i Moltó.

Podeu veure les obres exposades en aquesta exposició visitant l'apartat Acrílic del contexte Pintura i Dibuix.

PUBLICAT AL WEB DE RÀDIO CALELLA
Dimecres 7 d’octubre de 2013
Informa: Emili Pacheco

Josep Maria Rosich exposa novament a la ciutat

La galeria cultural del Grup Pa, Vi i Moltó acull fins el proper dia 13 una exposició de pintures del calellenc Josep Maria Rosich.

El visitant pot contemplar una vintena d'obres fetes en acrílic sobre diferents temàtiques. El mateix autor ha explicat a Ràdio Calella Televisió que les obres han estat composades durant els últims mesos, tot i que també es poden trobar algunes que ja han estat exposades anteriorment.

No és la primera vegada que Rosich exposa a la nostra ciutat. Ja a l'any 2010, i també a la Galeria del Grup Pa, Vi i Moltó, es van poder veure obres seves, sobretot paisatges i temes vinculats amb l'urbanisme.
Actualment, Josep Maria Rosich està immers en l'elaboració d'una nova obra que presentarà a concurs a Terrassa.

L'exposició es pot veure de dilluns a diumenge de 18 a 20 hores del vespre. Les imatges d'aquesta exposició les podreu veure aquest dijous al Calella Magazine de Calellatv.cat

Veure notícia al web de Ràdio Calella

Veure reportatge al Calella Magazine de Calella Televisió

Novembre 2012 - Calella


Cartell de l'exposició


Galeria Cultural


Altres exposicions

Estic preparant el material per aquest apartat.
Restaurant Lestrop. Calella
Galeria Cultural Pa, Vi i Moltó. Calella.
El Pont de Suert.

La meva primera exposició.

Galeria Cultural del Grup Pa, Vi i Moltó. Calella.Octubre 2010.


Cartell.


Exterior de la Galeria. Carrer Jovara. Calella.


Gravació d'imatges per Calella Televisió.


Parlaments d'innauguració.
Tot seguit senzill però animat pica-pica


Vistes interiors.


En finalitzar l'exposició, vaig pintar aquest quadre, format petit, i el
vaig regalar al Grup Pa, Vi i Moltó,
en agraïment i record de la meva primera exposició.

Podeu veure les obres exposades en aquesta exposició visitant l'apartat Acrílic del contexte Pintura i Dibuix

PUBLICAT AL WEB DE RÀDIO CALELLA

Dimecres 20 d’octubre de 2010

La pintura de Rosich

Fins al 30 d'octubre es pot veure a la sala d'exposicions del Grup Pa Vi i Moltó una mostra de pintura original del calellenc Josep Maria Rosich. Hi ha paisatges de Calella, el Maresme i altres punts de Catalunya copsats amb una mirada de colors vius. Els quadres estan a la venda i poden costar entre 100 i 450 euros.

La mostra de Josep Maria Rosich inclou 20 obres en tècnica acrílica i també una obra a l'oli. És la primera vegada que exposa, ja que fa només 4 anys que pinta amb més assiduïtat. Domina diversos estils, però bàsicament es dedica al paisatge figuratiu de colors vius, fixant-se molt en el detall. Va aprendre a pintar mirant el seu germà, també pintor. I ja de gran, fa 4 anys, va iniciar cursos de pintura. La mostra a la seu de Pa Vi i Moltó contempla obres fetes al darrer any i mig. Hi ha quadres del Far de Calella, el monument a la sardana, indrets de Malgrat, santa Susanna o Banyoles. Josep Maria Rosich s'ha mostrat molt satisfet de poder exposar a la seva ciutat.

Els quadres, a més de ser observats, es poden comprar. Per ara Rosich n'ha venuts pocs de tota la seva col·lecció, i el seu objectiu és promocionar-se per aconseguir vendre quadres, però donant l'última paraula a qui ha de comprar la pintura.

Rosich fa també quadres per encàrrec, com un realitzat dies enrere a petició d'un matrimoni que celebrava l'aniversari del seu casament. La mostra de paisatges es podrà veure fins el dia 30 d'octubre i es va inaugurar dissabte passat amb la presència de la regidora de Cultura, Pilar Rocafort.


Ràdio Calella. Clicar aquí per a veura el video de la notícia.


Exposició permanent

Bar Restaurant Estrop. Calella 2010


Exposició col·lectiva. Març 2015

Galeria Cultural. Grup Pa, Vi i Moltó. Calella