Rosich i Soler - rosichisoler.com

.


Calella 2014 - Celebració 45è Aniversari del Grup Pa, Vi i Moltó.
1969-2014 - 45è Aniversari

En motiu del 45è Aniversari del Grup Pa, Vi i Moltó vaig decidir pintar aquest quadre i regalar-lo a l'entitat. Es tracte d'una visió artística inspirada en logo original del 45è aniversari creat per l'artista calellenc Joan Rosell.

Aquesta entitat cultural i recreativa organitza al llarg de l'any diverses activitats pel poble, com concursos de pintura ràpida, l'Home dels nassos, el pessebre vivent per diferents indrets del casc antic de Calella, el monumental cagatió per la mainada, la Nit Marinera, el concurs d'all-i-oli, exposicions a la seva Galeria Cultural, monuments i plaques conmemoratives a indrets de la ciutat, així com també a la resta de Catalunya i a diferents ciutats d'Espanya i França.


Galeria Cultural
Pa, Vi i Moltó. Carrer Jovara, Calella.

Aquest quadre és un senzill detall que he regalat com a conciutadà en agraïment per tota la tasca feta durant aquests 45 anys i per la que sens dubte seguiran fent. Ara, per satisfacció meva, i perquè no dir-ho, també orgull, aquesta obra està exposada a la Galeria. Segurament hi serà durant la resta de les celebracions d'aquest Aniversari de l'entitat calellenca.


Acrílic sobre tela. 45x45 cm.